Download onze apps

Met de CompanyMood-apps voor Android en Apple iOS kunnen werknemers comfortabel deelnemen aan de beoordeling via smartphone.

Download - IOS - App - StoreDownload - Android - Google - Play
Met de CompanyMood-apps voor Android en Apple iOS kunnen werknemers comfortabel deelnemen aan de beoordeling via smartphone.

Feedback van medewerkers van overal

Onze mobiele apps voor Android en Apple-smartphones maken een comfortabele evaluatie van het sentiment van werknemers mogelijk terwijl u onderweg bent. Uw veld, verkoopmedewerkers of on-site medewerkers kunnen op elk moment deelnemen aan de evaluatie. De apps herinneren gebruikers er automatisch aan mee te doen via pushberichten en up-to-date nieuws van het bedrijf en onze blog te verstrekken.

De apps zijn beschikbaar in 11 talen (Duits, Engels, Frans, Spaans, Deens, Fins, Nederlands, Italiaans, Pools, Russisch en Portugees) en zijn gratis beschikbaar. Registratie in de app vereist een bestaand CompanyMood-account of QR-code.

QR-code - gebruiken zonder inloggen

Met de QR-code kunnen werknemers de app gebruiken zonder in te loggen via email en dus deelnemen aan de evaluatie. Het enige wat u hoeft te doen is een QR-code in ons systeem te maken die rechtstreeks gekoppeld is aan een afdeling (voor afdelingsniveau) of het hele bedrijf. De QR-code staat alleen anonieme deelname toe en toont de deelnemende werknemers basisinformatie over hun eigen afdeling.

Welke functies biedt de app?

Dashboard

Toont de werksfeer, onderwerpen en nieuws zoals evenementen, statements of lopende maatregelen op een persoonlijk dashboard.

Barometer stemming

De regelmatige stemmingswisselingen en thema-evaluaties direct in de App. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om feedback te sturen naar het management en het bedrijf

Suggestie box

De berichtenbox maakt het mogelijk om op elk moment anoniem en transparant feedback te geven om idee├źn, lof en kritiek te sturen.

Acties / Maatregelen

Blijf op de hoogte van de actuele stand van zaken Blijf op de hoogte van geplande en actuele acties op basis van de feedback en reageer op deze veranderingen.

Push-berichten

Beslis of u pushberichten wilt ontvangen voor reacties op uw feedback, gepubliceerd nieuws of gewoon als herinnering aan uw beoordeling.

Talen

U kunt kiezen uit meer dan 10 talen om de app te gebruiken in de taal van uw voorkeur. (DE, EN, ES, FR, IT, NL, PL, PT, RU, DK, EE, LT)

Privacy

CompanyMood garandeert 100% anonimiteit op teamniveau door middel van een in de praktijk bewezen anonimiseringssysteem

Inloggen

Gebruik e-mail en wachtwoord, onze QR-code of een login van een derde partij zoals Microsoft 0365, Google of Apple om te registreren