Download onze apps

Met de CompanyMood-apps voor Android en Apple iOS kunnen werknemers comfortabel deelnemen aan de beoordeling via smartphone.

Download - IOS - App - StoreDownload - Android - Google - Play
Met de CompanyMood-apps voor Android en Apple iOS kunnen werknemers comfortabel deelnemen aan de beoordeling via smartphone.

Feedback van medewerkers van overal

Onze mobiele apps voor Android en Apple-smartphones maken een comfortabele evaluatie van het sentiment van werknemers mogelijk terwijl u onderweg bent. Uw veld, verkoopmedewerkers of on-site medewerkers kunnen op elk moment deelnemen aan de evaluatie. De apps herinneren gebruikers er automatisch aan mee te doen via pushberichten en up-to-date nieuws van het bedrijf en onze blog te verstrekken.

De apps zijn beschikbaar in 11 talen (Duits, Engels, Frans, Spaans, Deens, Fins, Nederlands, Italiaans, Pools, Russisch en Portugees) en zijn gratis beschikbaar. Registratie in de app vereist een bestaand CompanyMood-account of QR-code.

QR-code - gebruiken zonder inloggen

Met de QR-code kunnen werknemers de app gebruiken zonder in te loggen via email en dus deelnemen aan de evaluatie. Het enige wat u hoeft te doen is een QR-code in ons systeem te maken die rechtstreeks gekoppeld is aan een afdeling (voor afdelingsniveau) of het hele bedrijf. De QR-code staat alleen anonieme deelname toe en toont de deelnemende werknemers basisinformatie over hun eigen afdeling.

Welke functies bieden de apps?

  • Stemmingsevaluatie en berichtenbox

  • Weergave / reactie op maatregelen / acties

  • Pushberichten en 11 talen

  • Dashboard voor medewerkers en leidinggevenden