CompanyMood oprichter Markus Schwed en Orlando PolicchioCompanyMood oprichter Markus Schwed en Orlando Policchio
Orlando Policchio

Co-oprichter / Marketeer

Markus Schwed

Co-oprichter / Hoofd Technische Zaken

Over ons

CompanyMood is in 2012 begonnen als een intern project. Met de eerste beta-versie realiseerden we ons dat bedrijven konden profiteren van continue feedback van werknemers. Dus na een beta-periode hebben we besloten om CompanyMood in 2014 te lanceren. Vandaag de dag is het onze missie om grote en kleine bedrijven te helpen de zorgen, stemmingen en ideeën van hun werknemers te begrijpen en ten volle te profiteren van wat ze te bieden hebben, wat we doen via ons eenvoudige maar krachtige platform.

We kijken ernaar uit om de culturele verandering op de werkplek te ondersteunen.

Groei naar 1200 klanten, zaadfinanciering en nieuwe teamleden

Winnaars van de Startup Summit Duitsland

We groeien met meer dan 350 klanten uit meer dan 15 landen

Wij opgewonden Beta met 150 klanten

CompanyMood is opgericht en beschikbaar in bèta

We zijn begonnen met het gratis aanbieden van de tool voor het selecteren van bedrijven

CompanyMood begon als een intern project

Ons Team

 • Orlando Policchio

  Orlando Policchio

  Co-oprichter / Marketeer

  In mijn rol als marketeer ben ik verantwoordelijk voor business & productontwikkeling en in nauw contact en uitwisseling met onze gebruikers zorg ik voor optimalisaties en functies die van CompanyMood een betere tool maken voor uw bedrijf.

 • Markus Schwed

  Markus Schwed

  Co-oprichter / Hoofd Technische Zaken

  Ik ben mede-oprichter en ontwikkelaar van @CompanyMood, organisator van @RUGSaar, liefhebber van vader, technologienerd, SaaS-liefhebber en OSS-liefhebber.

 • Michel Eggebrecht

  Michel Eggebrecht

  Adviseur en trainer

  Ik adviseer bedrijven over economisch-psychologische vraagstukken en de implementatie van CompanyMood, train leidinggevenden om succesvol te werken met voortdurende feedback en stimuleer onderzoeksprojecten.

 • Thomas Himbert

  Thomas Himbert

  Senior Ruby Developer

  Als code viking navigeert hij met souvereiniteit door de 7 zeeën van codering. Met meer dan 10 jaar ervaring in robijn op rails, ondersteunt Thomas ons team om CompanyMood naar een hoger niveau te tillen door het implementeren van machine learning en tekstanalyse.

 • Nicolas Rigaux

  Nicolas Rigaux

  Klantenservice - Frankrijk

  Ik ben al meer dan 10 jaar actief op HR-gebied en richt me op het invullen van de behoeften van de Franse CompanyMood-klanten. mijn belangrijkste doelstellingen zijn om uw bedrijf te helpen de werknemerstevredenheid te verhogen en u te ondersteunen bij de digitalisering van HR en leiderschap

 • Stephanie Wörz

  Stephanie Wörz

  Business Development

  Als master psycholoog met een focus op werk en organisatiepsychologie werk ik op het gebied van Business Development. Ik ondersteun mijn collega's bij de ontwikkeling van CompanyMood met psychologische expertise.

 • Fabricage Legoux

  Fabricage Legoux

  Klantenservice - Frankrijk

  Als bedrijfspsycholoog sinds 2005 en meer dan 7 jaar actief in relatiebeheer, is mijn belangrijkste doel bedrijven te helpen hun organisatorische prestaties en medewerkerstevredenheid te verbeteren.