CompanyMood oprichter Markus Schwed en Orlando PolicchioCompanyMood oprichter Markus Schwed en Orlando Policchio
Orlando Policchio

Co-oprichter / Marketeer

Markus Schwed

Co-oprichter / Hoofd Technische Zaken

Over ons

CompanyMood started as an in-house project back in 2012. With the first beta version we realised that companies could benefit from continuous employee feedback. So after a beta period, we decided to launch CompanyMood in 2014.

Today, our mission is to help companies large and small understand their employees’ concerns, moods and ideas and take full advantage of what they have to offer, which we do through our simple yet powerful platform.

Meer dan 800 geregistreerde bedrijven en Angel Investment

We groeien met meer dan 350 klanten uit meer dan 15 landen

Wij opgewonden Beta met 150 klanten

CompanyMood is opgericht en beschikbaar in bèta

We zijn begonnen met het gratis aanbieden van de tool voor het selecteren van bedrijven

CompanyMood begon als een intern project

Ons Team

 • Orlando Policchio

  Orlando Policchio

  Co-oprichter / Marketeer

  In mijn rol als marketeer ben ik verantwoordelijk voor business & productontwikkeling en in nauw contact en uitwisseling met onze gebruikers zorg ik voor optimalisaties en functies die van CompanyMood een betere tool maken voor uw bedrijf.

 • Markus Schwed

  Markus Schwed

  Co-oprichter / Hoofd Technische Zaken

  Ik ben mede-oprichter en ontwikkelaar van @CompanyMood, organisator van @RUGSaar, liefhebber van vader, technologienerd, SaaS-liefhebber en OSS-liefhebber.

 • Michel Eggebrecht

  Michel Eggebrecht

  Adviseur en trainer

  Ik adviseer bedrijven over economisch-psychologische vraagstukken en de implementatie van CompanyMood, train leidinggevenden om succesvol te werken met voortdurende feedback en stimuleer onderzoeksprojecten.

 • Thomas Himbert

  Thomas Himbert

  Senior Ruby Developer

  As code viking he navigates the 7 seas of coding with souvereignity. With more than 10 years experience in ruby on rails, Thomas supports our team to take CompanyMood to the next level by implementing machine learning and and text analysis.

 • Nicolas Rigaux

  Nicolas Rigaux

  Klantenservice - Frankrijk

  Ik ben al meer dan 10 jaar actief op HR-gebied en richt me op het invullen van de behoeften van de Franse CompanyMood-klanten. mijn belangrijkste doelstellingen zijn om uw bedrijf te helpen de werknemerstevredenheid te verhogen en u te ondersteunen bij de digitalisering van HR en leiderschap

 • Laura Boos

  Laura Boos

  Digitale marketing en klantenservice

  Als econoom met een specialisatie in "Gedragsmanagement en Marketing" werk ik in de Strategische Marketing en Klantenservice van CompanyMood, in nauw contact met de klanten, om bedrijfsprojecten tot een goed einde te brengen.

 • Fabricage Legoux

  Fabricage Legoux

  Klantenservice - Frankrijk

  Als bedrijfspsycholoog sinds 2005 en meer dan 7 jaar actief in relatiebeheer, is mijn belangrijkste doel bedrijven te helpen hun organisatorische prestaties en medewerkerstevredenheid te verbeteren.